0 items

 

Training

Bent u zelf uw hond aan het trainen, bijvoorbeeld om deze beter te laten luisteren of rustiger te maken? DierenwinkelTotaal.nl biedt u diverse producten die u daarbij helpen. Ook als u puppycursus volgt en de training thuis wilt voortzetten, is het verstandig om in ons assortiment te kijken.

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ook voor zindelijkheid

Een hond trainen is één ding, hem of haar zindelijk maken is een ander verhaal. Vooral jonge honden kunnen ‘ongelukjes’ in huis veroorzaken. Deze incidenten zijn zonde van uw witte vloerbedekking, lichtkleurige bank en ieder andere ruimte. Om uw hond zindelijk te maken bieden wij diverse trainingsmatten en een hondenluier.


Direct bestellen

Wilt u training geven zo gemakkelijk mogelijk maken? Bestel dan direct de producten uit onze webshop die u daarvoor nodig heeft. Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment of wilt u advies ontvangen over de voor u meest geschikte artikelen? Neem in deze en al andere situaties contact op met DierenwinkelTotaal.nl door te bellen naar 0598-326858 of door een e-mail te versturen.