0 items

 

Transport en op Reis

Transport en op reis. Het is niet altijd gemakkelijk een hond mee te nemen, zeker niet als uw viervoeter enthousiast is. Ook bij grote(re) honden kunnen transport en reizen een uitdaging zijn. Daar hebben wij rekening mee gehouden. In ons hieronder weergegeven aanbod ziet u diverse mogelijkheden voor een veilig, comfortabel en gemakkelijk transport. Voor de hond(en) én voor u.

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 75 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 75 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Veilig transporteren

Eén van de belangrijkste voorwaarden bij een hond vervoeren, is dat dit op een veilige manier gebeurt. Zo niet de meest belangrijke voorwaarde. Voor transport met een auto bieden wij onder meer een Tussenlijn maat S die u enerzijds bevestigt aan de halsband en aan de andere kant aan de autogordel. Wij hebben ook andere maten beschikbaar, zoals een wandel- en autogordel maat XL. Voor transport per fiets bestelt u een rieten fietsmand met draadkap.


Direct transportmiddelen bestellen

Bent u overtuigd door het belang van veiligheid voor uw hond bij transport en op reis? Zie dan alle mogelijkheden die DierenwinkelTotaal u daarvoor biedt. Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op door te bellen naar 0598-326858 of een e-mail te versturen.